JOIN US IN THE CALL FOR CHANGE

LET’S DRIVE DECARBONISATION TOGETHER

Via haar toeleveringsketenprocessen onderzoekt SAPA verschillende opties om onze CO2-uitstoot te verminderen. Van ontwerp tot levering, elke stap is essentieel. Bij SAPA hebben ze ervoor gekozen om zich te richten op het optimaliseren van productieprocessen, het bereiken van bijna-nul afval, het verminderen van verpakkingsmaterialen en het verbeteren van transport met efficiëntere motoren om een significante impact te maken. ALU2+ speelt mee een sleutelrol van verandering in het stimuleren van decarbonisatie.

Meer weten over onze productieproces, faciliteiten en vernieuwde productiepark?

JE (T)HUIS KLAARMAKEN VOOR DE TOEKOMST?

Natuurlijk kies je dan voor aluminium buitenschrijnwerk: stijlvol, duurzaam en energiezuinig! Nieuwe ramen, schuiframen en deuren zorgen voor een frisse look, betere isolatie en lagere energiekosten. Bovendien verhoogt u de veiligheid en het comfort van uw woning. Ook een veranda of woonuitbreiding geeft je woning een mooie meerwaarde.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES