ALU2+ Ramen & deuren

ALU2+ koos voor een partnership met Sapa Building System, onderdeel van de Hydro. Alle schrijnwerk wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd en de installatie gebeurt door onze eigen plaatsingsploegen, zo garanderen we de kwaliteit van het eindresultaat tijdens het volledige bouwtraject. Voor alle buitenschrijnwerk een oplossing.

ARTLINE XL - MINIMALISTISCH DESIGN

ARTLINE wordt enkel gefabriceerd en geplaatst door Artline licentiehouders. Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het ARTLINE raam is kunst met een doel. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject: functioneel en esthetisch. Design dat inspeelt op de moderne eigentijdse architectuurtrends. ARTLINE is elke dag genieten van creatief design. ARTLINE staat voor eenvoud minimalisme en optimale lichtinval. Een samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van de architectonische ruimten. Het minimalistisch design schept licht en ruimte. ARTLINE creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote – zelfs opengaande – raampartijen.

ARTLINE XL

minimalistisch schuifraam

Hoogwaardig thermisch onderbroken schuifsysteem met slank aanzicht t.h.v. middenhaak (26 of 38 mm).

ARTLINE XL ROLLERS IN THE FRAME

Minimalistisch schuifraam met geïntegreerde loopwielen

Artline staat voor eenvoud en maximale lichtinval. Artline creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote – zelfs opengaande – raampartijen. In deze uitvoering zijn de loopwielen in het kader gemonteerd, hierdoor is een nog lagere opstap gegarandeerd.

ARTLINE XL FLUSH SOLUTION

Minimalistisch schuifraam met geïntegreerde loopwielen

Minimalistisch schuifraam met geïntegreerde loopwielen. De intrinsieke eigenschappen maken Artline tot een uiterst gebruiksvriendelijk systeem.

ALUMINIUM RAMEN

SAPA-ramen combineren alle voordelen van aluminium met een uitstekende thermische isolatie. De combinatie van stabiliteit, precisie, betrouwbare werking en minimaal onderhoud biedt je een oplossing die vele jaren meegaat.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

AVANTIS SMARTLINE 70 HI

Super isolerend vlak raam

Hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren. Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70 mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77 mm diepte.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

AVANTIS SMARTLINE 70 LIGNA

Super isolerend steel-look raam

De smart-evolutie van de Avantis 70 Ligna levert een uniek systeem op: Avantis Smartline 70 Ligna. Dit performant systeem combineert een grotere eenvoud qua fabricage met een hedendaags design. Er zijn 3 verschillende designs mogelijk voor een perfecte aansluiting bij de stijl van uw woning: Ligna, Ligna Industrial en Ligna Vlak.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

AVANTIS 95 PASSIEF

Kwalitatief hoogstaand passief raamsysteem

Maximale thermische isolatie binnen dit hoogstaand raamsysteem binnen de Avantis 95 range dat voldoet aan de thermische – regelgeving en uiterst geschikt is voor BEN woningen (=Bijna Energie Neutraal). Het gebruik van Foam-Power® technologie en speciaal ontworpen dichtingen geeft het systeem een hoge isolatie en hoge weerstand tegen weersinvloeden.
Dit raamsysteem is gecertificeerd als ‘Passive House Suitable Component’ door de officiële instellingen ‘Passive House Institute’ en ‘IFT Rosenheim’.

ALUMINIUM SCHUIFRAMEN

Als u schuifdeuren plaatst, kunt u grote glasoppervlakken gebruiken. Zo laat u het hele jaar door veel daglicht binnenstromen en wordt de buitenomgeving direct het verlengde van de binnenruimte.

CONFORT SMARTLINE SI

Super Isolerend thermisch schuifraam

Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geïsoleerd schuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijk esthetisch design met een opmerkelijke energie-efficiëntie. Het schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zijn technische innovatie en zijn weloverwogen design.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

CONFORT SMARTLINE XS

Slank thermisch schuifraam

Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geïsoleerd schuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijk esthetisch design met een opmerkelijke energie-efficiëntie. Het schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zijn technische innovatie en zijn weloverwogen design.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

CONFORT 160 SI

Het ultieme schuifsysteem

Omwille van de stijgende thermische eisen werd de performante reeks Confort 160 uitgebreid op vlak van glasmogelijkheden voor het vast deel in het buitenkader, in de monorail. Hierdoor kan glas met een dikte van 72 mm toegepast worden. Hiermee voldoet de Confort 160 tot de meest performante systemen en kan voldoen aan het isolatieniveau voor een passief huis.

VOUWWAND

De zorgvuldige afwerkingen van de vouwschuifdeur WICSLIDE 75FD zorgt in zowel open als gesloten toestand voor visuele harmonie.

AMBIAL Vouwdeur

Een vouwdeur voor elke ruimte, voor XXL openingen.

AMBIAL overspoelt de leefruimten met natuurlijk licht. De grens tussen binnen en buiten vervaagt. De afwerking is tot in de kleinste details doordacht, om zowel in gesloten als in open toestand visuele harmonie te creëren. Verschillende configuraties mogelijk, tot 10 vleugels.

GEVELSYSTEMEN

SAPA biedt aluminium gevelsystemen aan die technologie en modern design combineren. Bij het ontwikkelen van onze gevelsystemen wordt veel aandacht besteed aan zowel bouwtechnische vereisten voor sterkte en stabiliteit als aan de eisen voor lucht-en waterdichtheid, voor windweerstand en thermische isolatie. SAPA biedt verschillende oplossingen zodat voor elke stijl een geveloplossing beschikbaar is. Deze gevels kunnen bovendien perfect worden gecombineerd met de raam-en deurprofielen van SAPA.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

ELEGANCE 52 ST

Gordijngevelsysteem met afdekkappen

Elegance 52 is een gordijngevelsysteem met dieverse toepassingen, dat technologie en modern design combineert met de unieke eigenschappen van aluminium in de bouw. Elegance 52 ST is het standaard gevelsysteem met thermische onderbreking, dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design d.m.v. stijlen en esthetische afdekkappen. De ST-versie biedt een oplossing voor verticale en schuine toepassingen, lichstraten en daken, en kan tevens worden toegepast bij facetgevels.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

NRGY 62

Thermisch onderbroken aluminium gevelsysteem

Thermisch onderbroken aluminium gevelsysteem met een slanke aanzichtbreedte van 62 mm. Het systeem is uiterst geschikt voor grote glaspartijen en realiseert zo een maximale lichtinval. NRGY 62 biedt oplossingen voor verticale, schuine en daktoepassingen, evenals gevels in facet.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES