OPBOUWROLLUIKEN – OB700

Voldoen aan de strengste energienormen

De opbouwrolluiken OB700 voor nieuwbouw en renovatie voldoen vlot aan de allerstrengste energienormen met hun zeer sterke waardes voor luchtdichtheid en thermische isolatie. De akoestische isolatie zorgt voor minder hinder van straatlawaai, terwijl de geïntegreerde hor insecten buiten houdt. Uiteraard verhogen de rolluiken ook de veiligheid en verduisteren ze de ruimte indien nodig. Bovendien kan de OB700 binnenshuis volledig weggewerkt

OPBOUWROLLUIKEN OB900 THERMO

Hoogste isolatiewaarde op de markt

De kast van een Harol-opbouwrolluik is een sterk staaltje technisch vernuft. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en speciaal ontworpen voor een lange levensduur en een maximaal comfort. Het kastdesign is modern en kan makkelijk aangepast worden aan de stijl van uw woning. En omdat de kast is opgebouwd uit stevig in elkaar geklikte dubbelwandige kunststof profielen, is ze heel robuust en biedt ze een uitstekende isolatie.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES