ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA
ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

AMBIAL Vouwdeur

Slank vouwwand systeem

Een vouwdeur voor elke ruimte, voor XXL openingen. AMBIAL overspoelt de leefruimten met natuurlijk licht. De grens tussen binnen en buiten vervaagt. De afwerking is tot in de kleinste details doordacht, om zowel in gesloten als in open toestand visuele harmonie te creëren. Verschillende configuraties mogelijk, tot 10 vleugels.

Onze AMBIAL vouwdeuren bieden effectieve thermische en akoestische prestaties. Voor extra veiligheid hebben we een 3-punts slot op de deur & de vergrendeling van de tussendelen.

Prestaties
Thermisch
Tot 0,95 W/m².K

Akoestiek
Tot 42 dB

Veiligheid
Niveau RC2

Weerstand
Lucht
Tot C3

Water
Tot 8A

Wind
Tot Klasse 3

Hydro CIRCAL
Het gebruik van Hydro CIRCAL aluminium levert een drastische vermindering van de CO2-uitstoot op. Deze bedraagt meer dan 85% in vergelijking met het wereldwijde gemiddelde voor de productie van primair aluminium.

75% gerecycleerd
Profielen geëxtrudeerd met Hydro CIRCAL© aluminium – gemaakt van minstens 75% gerecycleerd afgedankt aluminium.

95% recycleerbaar
In tegenstelling tot andere materialen kan aluminium volledig worden gerecycleerd zonder zijn fysieke eigenschappen te verliezen of in kwaliteit achteruit te gaan.

Gecertificeerd
1,9 kg CO2e/kg aluminium, bevestigd met een EPD. Vraag ernaar bij je constructeur zodat je de duurzaamheidsschaal van het schrijnwerk kan bewijzen.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES