ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

ELEGANCE 52

Gordijngevelsysteem met afdekkappen of structureel

Elegance 52 is een gordijngevelsysteem met dieverse toepassingen, dat technologie en modern design combineert met de unieke eigenschappen van aluminium in de bouw.

Elegance 52 ST is het standaard gevelsysteem met thermische onderbreking, dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design d.m.v. stijlen en esthetische afdekkappen. De ST-versie biedt een oplossing voor verticale en schuine toepassingen, lichstraten en daken, en kan tevens worden toegepast bij facetgevels.

› Vier niveau’s van afwateringsprofielen zijn beschikbaar voor complexe raamconstructies.
› Afwatering kan zowel door middel van het stijl-regelprincipe gebeuren, als per compartiment.
› Een uitgebreid assortiment aan profielen verzekeren een geoptimaliseerde inertie voor horizontale en verticale overspanningen.
› Alle regels kunnen frontaal gemonteerd worden dankzij innovatieve T-verbinders.
› De combinatie van verschillende afdekkappen voor horizontale en verticale toepassingen zorgt voor tal van mogelijkheden op vlak van design.
› Systeem met droge beglazing met behulp van EPDM-dichtingen.
› Alle raam-en deursystemen van Sapa Building System hebben speciaal ontwikkelde accessoires om de integratie in het gevelsysteem te vereenvoudigen.
› Speciaal voor de Elegance 52-serie ontworpen ponsmachines verzekeren een accurate en snelle fabricatie van de afwateringsgaten en bewerkingen van de stijl.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES