fabrikant van SAPA schrijnwerk

Als buitenschrijnwerker of aannemer wil je kwalitatief en efficiënt projecten kunnen opleveren. Bij ALU2+ begrijpen we dit maar al te goed en doen er alles aan om jouw onderneming te ondersteunen met de productie van topkwaliteit aluminium ramen en deuren. We delen onze jarenlange ervaring als installateur en leveren afgewerkt buitenschrijnwerk zoals we het zelf plaatsen. Ontdek hier alle voordelen van een samenwerking met ALU2+ .

01

PRODUCTIE & FLEXIBILITEIT

Om concurrentieel te zijn en te blijven, is het belangrijk om te focussen op kortere doorlooptijden van 4 tot 6 weken. Onze productiecapaciteit van meer dan 250 raamelementen per week geeft jouw onderneming de nodige slagkracht.

02

modulair

ALU2+ zorgt voor een productie zonder zorgen. Zo kan jij alle aandacht besteden aan de verkoop en installatie van je SAPA aluminium ramen en deuren. We bieden een modulaire samenwerking aan en je bepaalt zelf of we je ondersteunen met opmeting, plaatsing, kraanwerk of glas. Nationale of internationale levering van de productie site tot bij jou is mogelijk.

03

standaard of maatwerk

ALU2+ combineert een zeer uitgebreid productgamma met jarenlange ervaring en know-how als fabrikant en installateur. Deze ervaring zetten we in voor elk project. Van standaard afmetingen tot complexe projecten op maat.

04

PRODUCTIE PARTNER

ALU2+ zet haar uitbreidingsplannen verder in Brustem. Begin 2023 verhuisden we de volledige productie met “state of the art” machinepark naar een grote en moderne locatie. Meer dan 6000m² fabricageoppervlakte met onder meer automatische rubbermachines, CNC vierhoekspers, 18 en 4 assige CNC bewerkingscentra worden geflankeerd door een 600m² vernieuwde showroom. ALU2+ jouw fabrikant van SAPA schrijnwerk.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES