Het verhaal

ALU2+ ontwerpt, produceert en installeert al meer dan 20 jaar aluminium buitenschrijnwerk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hierbij focussen wij op kwaliteit en maatwerk in elke stijl. Van hedendaags, over klassiek tot modern. De meerwaarde van ALU2+ is dat er actief wordt meegedacht met de architect en bouwheer, vanaf de ontwerpfase tot realisatie. Alle schrijnwerk wordt in onze fabriek geproduceerd en de installatie gebeurt door eigen plaatsingsploegen, zo garanderen we de kwaliteit van het eindresultaat tijdens het volledige bouwtraject. De referentielijst van ALU2+ omvat  projecten in Limburg, Brabant, Antwerpen en Brussel.

Partnership

ALU2+ koos voor een partnership met Hydro, een toonaangevend bedrijf in de aluminiumindustrie met 35.000 medewerkers in 40 landen verspreid over alle continenten. Naast de productie van primair aluminium en gewalste én geëxtrudeerde producten is Hydro ook werkzaam in bauxietwinning, raffinage van aluminium, recycling en de opwekking van energie. Met meer dan een eeuw ervaring in hernieuwbare energie, technologie en innovatie, zet Hydro zich in om de leefomgeving van haar klanten en gemeenschappen te verbeteren en een duurzame toekomst te creëren met innovatieve aluminium oplossingen.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES