RAMEN2025

ALU2+ maakt zich klaar voor de toekomst! Daarom nemen we u graag mee in ons verhaal.

VERNIEUWDE ORGANISATIE

Voorbije zomer namen we onze organisatie stevig onder de loep, ons team werd dan ook stevig uitgebreid. Nieuwe functies werden uitgerold en toegewezen aan (nieuwe) collega’s, dit met het oog op onze verdere professionalisering. Iedere medewerker bij Alu2+ kreeg een eigen plaats in het proces.

NIEUWE KLANTENSERVICE: A WORK IN PROGRESS

Het voorbije jaar werd onze dienst na verkoop stevig uitgedaagd. Lange wachttijden en het tekort aan werkkrachten zorgden voor een mission impossible. Om de tevredenheid van onze klanten op peil te houden, hebben we snel geschakeld. Onze nieuwe klantendienst fungeert vanaf vandaag als uw eerste aanspreekpunt. Een aantal nieuwe collega’s nemen onze na-service volledig ter harte en werken (bestaande) interventies snel en correct af.

COMMUNICATION IS THE KEY TO SUCCESS

Communicatie is de sleutel tot succes, ook in onze sector. We zetten er dagelijks op in via interne overlegmeetings. Zo sturen we onmiddellijk bij waar kan. We streven naar een proactieve werking door continu vinger aan de pols te houden. Vervolgens informeren we klanten tijdig over de status van hun project.

ONRUSTIGE GRONDSTOFFENMARKT

Door de onrustige situatie in de grondstofmarkt is het aanbod uiterst krap en blijven materiaalprijzen, toeslagen en levertermijnen stijgen. Daarom zijn ook wij genoodzaakt onze voorwaarden aan te passen. Onze prijzen blijven vanaf nu drie maanden geldig (vanaf offertedatum) in plaats van zes maanden. We hopen dat de markt zich binnenkort terug zal stabiliseren. We volgen dit uiteraard nauw op.

STATUS BRUSTEM2

Bij Alu2+ zetten we in op professionalisering, geautomatiseerde productie en een sterk logistiek platform. Daarom breiden we uit! Eind dit jaar is ons nieuwe machinepark operationeel en verhuist de productie van (schuif)ramen & deuren en het studiebureau naar het nieuwe gebouw aan de overkant. In de zomer van 2022 nemen we ook de nieuwe kantoren en showroom in gebruik. De officiële opening van het Artline® Experience Center is voorzien in september 2022. Een uitnodiging volgt later, we hopen u hier alvast te mogen verwelkomen.

BRUSTEM1

Ons huidig gebouw, Brustem1, wordt de site voor de productie van minimalistische schuiframen ArtlineXL®, brandwerende ramen en deuren, gevels en Sliding Glass.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES