20 jaar toewijding en passie

Gefeliciteerd Kristof, op 20 jaar van uitmuntendheid en op vele meer die nog komen!

In het bedrijfsleven is loyaliteit een zeldzaam juweel dat gevierd en gekoesterd moet worden. Deze week zetten we een bijzonder persoon in de schijnwerpers: Kristof, die zijn toewijding en passie voor ALU2+ al 20 jaar lang met ons deelt.

Kristof’s reis begon twee decennia geleden als een jonge, enthousiaste professional, bruisend van ideeën en energie. Door de jaren heen heeft hij niet alleen een indrukwekkende groei en ontwikkeling doorgemaakt, maar heeft hij ook bijgedragen aan de vorming en evolutie van onze bedrijfscultuur. Zijn toewijding en prestaties hebben een onuitwisbare stempel gedrukt op elk project waaraan hij heeft gewerkt en op elke collega met wie hij heeft samengewerkt.

Bij ALU2+ geloven we dat onze mensen onze grootste troef zijn. We zijn er vast van overtuigd dat een cultuur die erkenning, waardering en ontwikkeling bevordert, de sleutel is tot het opbouwen van een loyaal team dat samenwerkt naar gemeenschappelijke doelen. Kristof’s 20-jarige mijlpaal is niet alleen een persoonlijke prestatie, maar ook een viering van de waarden van toewijding en doorzettingsvermogen die we bij ALU2+ hoog in het vaandel dragen.

We heffen het glas op Kristof, een man van ongeëvenaarde loyaliteit en integriteit, en kijken uit naar nog vele jaren van gezamenlijk succes en groei. Zijn verhaal inspireert ons allemaal om met passie en toewijding te werken, en herinnert ons eraan dat in de kern van elke bloeiende organisatie, de mensen en hun verbondenheid met de missie staan.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES