Verder inzetten op zonne-energie.

Uitbreiding zonnepanelenpark in Brustem.

Hydro CIRCAL 75R

Vandaag de dag zijn we heel sterk bezig met het milieu. En vooral met de impact van onze fabricage op het milieu. De levenscyclus van onze producten – van fabricage tot veroudering – wordt hoe langer hoe meer een bepalende factor. In tegenstelling tot andere materialen kan aluminium helemaal gerecycled worden zonder verlies van kwaliteit of materiaaleigenschappen. Er wordt geschat dat er wereldwijd 200.000.000 ton aluminium objecten zijn die aan het einde van hun levenscyclus voor 100% kunnen worden hergebruikt. Een deel van onze producten worden reeds geproduceerd met Hydro CIRCAL 75R. Het eerste gecertificeerde gerecycled aluminium ter wereld. 75R betekent dat ten minste 75% van het nieuwe aluminium afkomstig is van post-consumer materiaal.

Zonne-energie.

Naast een bewuste materiaalkeuze besteden we ook veel aandacht aan energie. Ons bestaande zonnepanelenpark wordt verder uitgebreid met 300 extra zonnepanelen en de elektrificatie van ons wagenpark komt in een stroomversnelling.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES