Innovatie staat centraal in onze identiteit; het is de drijvende kracht achter onze innovatie en groei. Als pioniers streven we ernaar om voortdurend nieuwe grenzen te verkennen, uitdagingen aan te gaan en onbetreden paden te bewandelen. Deze waarde inspireert ons om creatief te denken, risico’s te nemen en baanbrekende technologieën en processen te ontwikkelen. Pionierschap betekent het lef hebben om de eerste stap te zetten, zelfs als het pad onzeker is, om zo nieuwe mogelijkheden voor onze klanten en voor de industrie te creëren.

Partnerschap is essentieel voor het bereiken van gezamenlijk succes. Wij geloven dat sterke relaties met onze klanten, leveranciers en binnen ons team de basis vormen voor duurzame groei. Door samen te werken, delen we kennis, middelen en ambities, wat leidt tot innovatievere oplossingen en een sterker eindresultaat. Partnerschap betekent voor ons meer dan alleen zakendoen; het gaat om het opbouwen van een vertrouwensband, het ondersteunen van elkaar en samen successen vieren.

Uitmuntendheid is de hoeksteen van ons succes, een onwrikbare toewijding aan kwaliteit in alles wat we doen. Het streven naar uitmuntendheid betekent dat we ons nooit tevreden stellen met ‘goed genoeg’, maar altijd zoeken naar manieren om onze producten, diensten en processen te verbeteren. Deze waarde drijft ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, innovatieve oplossingen te leveren en een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Uitmuntendheid is niet alleen wat we doen, maar wie we zijn.

Waarden van ALU2+

Voor ALU2+, een toonaangevend bedrijf in de aluminium ramen- en deurenproductie, vormen innovatie, partnershap en excellence de fundamenten van onze bedrijfscultuur en ons groei. Uitmuntendheid verzekert dat elk product dat ons bedrijf verlaat, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Pionierschap drijft ons om voortdurend te innoveren, waardoor we vooroplopen in de branche met baanbrekende technologieën en processen die snelheid, efficiëntie en amortisatie garanderen. Partnerschap benadrukt het belang van samenwerking; door nauw samen te werken met onze klanten, leveranciers en collega’s, creëren we samen een meerwaarde en bouwen we aan langdurige relaties. Deze drie waarden samen zorgen ervoor dat ALU2+ de SAPA fabrikant voor buitenschrijnwerk werd.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES