Dé beleving van SAPA aluminium ramen en deuren in een volledig nieuwe showroom

Welkom in onze volledig vernieuwde showroom waar we een exclusieve kijk bieden op de veelzijdigheid en de kwaliteit van de SAPA-productlijn. Maak een afspraak online en ervaar een breed scala aan producten in diverse realistische settings. Zo kan je de functionaliteit en esthetiek van elk ontwerp evalueren. Of je onze showroom bezoekt als particulier of professionele installateur,  deze ruimte dient als een bron van inspiratie en informatie. Je ontvangt er persoonlijk advies van onze deskundigen over de nieuwste trends en technologieën in aluminium raam- en deurdesign.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

ARTLINE experience center

Artline staat voor eenvoud en optimale lichtinval. Een samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van de architectonische ruimten. Het minimalistisch design schept licht en ruimte. Artline creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote raampartijen. De intrinsieke eigenschappen maken Artline tot een uiterst gebruiksvriendelijk systeem. Glaspartijen tot aan het plafond kunnen probleemloos bediend worden. Elke vleugel kan tot 500 kg* dragen. Ramen met een hoogte van 3,5 meter zijn dan ook perfect mogelijk.

ALU2+ I aluminium ramen en deuren I SAPA

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES