SAPA

SAPA biedt een breed gamma van aluminium ramen, deuren en schuiframen, speciaal ontwikkeld voor residentiële woningen, multiresidentiële gebouwen of andere projecten. SAPA Aluminium ramen en deuren geven elk nieuwbouw- of renovatieproject een eigentijdse stijl. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.

Alle raam- en deurprofielen van SAPA worden uitgevoerd in Hydro CIRCAL, een legering gemaakt uit 75% gerecycleerd aluminium. Het is één van de meest duurzame aluminiumlegering die vandaag op de markt beschikbaar is. Zo beantwoorden SAPA profielen aan de hoogste normen qua duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Duurzaam bouwen

Aluminium kan oneindig gerecycleerd worden. Zonder kwaliteitsverlies en is dus ideaal voor circulair bouwen. In alles wat SAPA doet en maakt, komt duurzaamheid op de eerste plaats. Door het gebruik van gerecyclede en koolstofarme materialen, met productontwerpen welke geproduceerd worden binnen een verantwoorde toeleveringsketen en vooral door het gebruik van Hydro CIRCAL® aluminium.

Milieuvriendelijk

Aluminium is zeer milieuvriendelijk omdat het volledig recycleerbaar is. Zelfs wanneer het metaal gerecycled wordt, behoudt het immers zijn oorspronkelijke kwaliteit en sterkte. Het Hydro CIRCAL-proces vergt slechts 5% van de energie die nodig is om primair aluminium te produceren.

SAPA Voordelen

  • Corrosiebestendig materiaal / Roest niet
  • Volledig recycleerbaar materiaal / behoudt altijd zijn sterkte en kwaliteit
  • Lichtgewicht materiaal / Vergemakkelijkt transport en installatie
  • Veelzijdig materiaal / Kan worden aangepast aan unieke ontwerpen en structuren
  • Makkelijk schoon te maken en vergt weinig onderhouding

Ramen

De ramen van SAPA combineren alle voordelen van aluminium met een uitstekende thermische isolatie. De combinatie van stabiliteit, design en minimaal onderhoud bieden een oplossing die vele jaren meegaat.

Deuren

De SAPA aluminium deuren zijn ontworpen met een duidelijke focus op energie en prestaties. Het systeem is ideaal voor moderne woningen waaraan hoge eisen worden gesteld.

Schuifdeuren

Als u schuifdeuren plaatst, kunt u grote glasoppervlakken gebruiken. Zo laat u het hele jaar door veel daglicht binnenstromen en wordt de buitenomgeving direct het verlengde van de binnenruimte.

Glasgevels

Een glazen gevel creëert een eigentijdse look en laat het licht binnenstromen. Het resultaat is een stijlvol design met een hoog comfortniveau uitgevoerd in duurzame materialen.

Vouwdeuren

De hele muur openen om de grens tussen binnen en buiten te vervagen? Met vouwdeuren is dit zo opgelost. Een vouwdeur maakt een totale opening mogelijk. De leefruimtes baden in natuurlijk licht en de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES