CROWNFOLD

Geniet van een zomerse barbecue, of ontspan en geniet gewoon van het uitzicht. En als vervolgens de avond valt, houdt de hoge graad van isolatie en veiligheid binnen alles comfortabel en veilig. Het Crown-vouwsysteem is ontworpen om u perfecte controle te geven over de manier waarop u de deur wilt gebruiken. Crown-vouwdeuren zijn voorzien van een geavanceerde technologie – ze combineren de structurele integriteit van aluminium met een hoogwaardige polyamide thermische onderbreking.

Innovatief continu scharnier
Crown-vouwdeuren zijn voorzien van een innovatieve continue scharnier voor een minimalistische uitstraling. Dus, geen grote scharnieren meer die afbreuk doen aan het elegante uitzicht.
Dankzij het continue scharnier kunt u de deur bovendien met een minimale inspanning bedienen doordat de deur gemakkelijk vouwt en glijdt.
Met een Crown-vouwschuifdeur voegt u een modern tintje toe aan uw woning.

Veilig en beveiligd
Veiligheid en beveiliging zijn erg belangrijk bij de keuze van nieuwe ramen en deuren.
Ook SAPA draagt deze hoog in het vaandel. Sapa ramen en deuren voldoen dan ook aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen.

Crown-vouwdeuren zijn hierop geen uitzondering, met beveiligingsfuncties zoals een meerpuntsslot speciaal ontworpen voor deuren – in tegenstelling tot de ‘raam’ hardware die soms op dit type deuren wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat Crownvouwdeuren niet alleen veilig kunnen worden afgesloten, maar ook geschikt zijn voor de hoofdtoegang, die zowel van binnen als van buiten geopend kan worden.

De vouwdeuren zijn voorzien van een unieke minimalistische handgreep die het slotmechanisme in positie schiet met één eenvoudige beweging en duidelijk aangeeft of de sluitingen goed op hun plaats zitten.
Bovendien, is de handgreep met een sleutel afsluitbaar voor extra veiligheid. Deze beveiligingsfuncties in combinatie met de inherente sterkte van aluminium maken de Crown-vouwdeuren tot een veilige keuze voor uw huis.

Elegant praktisch
Crown-vouwdeuren bezitten heel wat praktische functies die tegemoet komen aan de drukke levensstijl van tegenwoordig:
Optioneel is een verlaagde drempel verkrijgbaar voor maximaal toegangscomfort en een gestroomlijnde overgang van binnen naar buiten.
Inzake oppervlaktebehandeling dragen onze profielen het garantielabel Qualicoat of Qualanod. Een bi-color uitvoering waarbij binnen- en buitenzijde een verschillende kleur hebben, is perfect mogelijk.
We gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen, bevestigingen en toebehoren voor onze ramen en deuren, zodat u zeker kunt zijn van het allerbeste.
De aluminiumconstructie behoudt zijn stevigheid en stabiliteit; u krijgt een betrouwbaar product waarop u levenslang kunt rekenen.

AFMETINGEN
Bouwdiepte kader 75 mm
Vleugeldiepte 75 mm
Maximum vleugelbreedte 1000 mm
Maximum raamhoogte 3000 mm
Maximum vleugelgewicht 100 kg

BEGLAZING
Maximum beglazingsdikte 32 mm

Bezoek onze showroom

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Je komt eens kijkje nemen in onze showroom om onze collectie te bekijken. Om je bezoek zo efficiënt mogelijk te maken maak je best een afspraak met één van onze medewerkers.

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES