Hydro CIRCAL

Verleggen van grenzen naar aluminium met een lage CO2 uitstoot.

Hydro CIRCAL is een productassortiment dat is gemaakt van gerecycled post-consumer schroot. Door het gebruik van gerecycled aluminium, zorgen we voor een aanzienlijk lager energieverbruik en zijn we nog steeds in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren.Omdat wij gebruik maken van de meest geavanceerde sorteertechnologie van de branche kunnen we een van de hoogste gehaltes aan gerecycled materiaal leveren aan de markt. Momenteel bieden wij Hydro CIRCAL 75R dat minimaal 75% aan post-consumer schroot bevat. Hoe hoger de gerecyclede content, hoe kleiner de CO2 footprint. Bij onze garantie van ruim 75% gerecycled materiaal, hebben we het uitsluitend over aluminium dat het einde van zijn leven heeft bereikt als product en is teruggebracht in de productcyclus.

Hydro werkt aan de uitbreiding van onze productlijn met gerecyclede content. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken en de grenzen kunnen verleggen voor de toepassing van gerecycled post-consumer schroot in nieuwe producten en toepassingen. Onze koolstofarme aluminium producten zijn ontwikkeld om u te helpen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen en te voldoen aan de wensen van de steeds klimaatbewustere consument. We kunnen er ook voor zorgen dat uw producten op een milieuvriendelijke manier worden ontwikkeld en geproduceerd.

SAPA Hydro CIRCAL

Ontdek onze oplossingen waar Hydro CICRAL aluminium gebruikt wordt.

CONFORT SMARTLINE SI
CONFORT SMARTLINE XS
CONFORT 160 SI
ELEGANCE 52 ST

Wij helpen graag met je project.

Heb je plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en meer info. Geen ongewenste verrassingen in je agenda? Check dan zeker onze VERLOFPERIODES.

CONTACTEER ONS

ALU2+ bv

Lichtenberglaan 2029
3800 Sint-Truiden

Tel: 011/37 11 11
www.alu2.be
info@alu2.be

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. vrijdag
8u30-12u30 en 13u00-18u00

Bekijk onze VERLOFPERIODES